تأکید بر تقویت ارتباط و تعامل حوزه علمیه قم و نجف
در دیدار شماری از اساتید، طلاب و فضلای حوزه علمیه نجف اشرف با حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«دام ظله العالی»، بر ضرورت تقویت ارتباط و تعامل دو حوزه بزرگ قم و نجف تاکید شد.
در نخستین روز از سفر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«دام ظله العالی» به نجف اشرف، شماری از اساتید و فضلای حوزه علمیه این شهر مذهبی با این ایشان دیدار کردند.
در این دیدار که عصر چهارشنبه در محل اقامت حضرت آیت الله نوری همدانی در نجف اشرف برگزار شد، اساتید و فضلای حوزه علمیه نجف، با ابراز خرسندی از سفر این مرجع تقلید به کشور عراق، بر ضرورت تقویت ارتباط و تعامل حوزه علمیه قم و نجف تاکید کردند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«دام ظله العالی» نیز در این دیدار نکاتی پیرامون مسائل اخلاقی بیان کرده و گفتند: طلاب باید مهذب و خودساخته باشند و خواندن نماز شب و تهجد مقدمه ای برای دستیابی به این اصل مهم است.
ایشان با بیان خاطراتی از علمای سلف، اهمیت توجه بیش از پیش طلاب و روحانیان به نماز شب را متذکر شده و بیان داشتند: یک زمان مرحوم آقای بحرالعلوم نیمه های شب به یکی از مدارس علمیه رفتند و چراغ های حجره ها را خاموش یافتند و در پی آن چند روز سر درس حاضر نشدند، وقتی علت را جویا شدند ایشان کم توجهی طلاب به شب زنده داری و نماز شب را علت اصلی اقدام خود عنوان کردند.
معظم له نوکری و سربازی امام عصر را بالاترین افتخار برای طلاب دانسته و تاکید نمودند: علمای بزرگ و سلف ما با امام زمان(عج) در ارتباط و همواره به فکر تهجد و راز و نیاز با خدای متعال بودند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«دام ظله العالی» همچنین مطالبی را درباره شرافت و عظمت حوزه علمیه نجف و قم بیان کردند.
ایشان در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه انقلاب اسلامی در دنیا و پیشگامی روحانیت در آن اشاره کرده و افزدوند: انقلاب اسلامی ایران با رهبری یک مرجع تقلید آگاه به زمان و شجاع به پیروزی رسید و امروز در عرصه های مختلف به پیشرفت ها و دستاوردهای خوبی دست یافته است.
معظم له عالم به زمان بودن را یکی از ویژگی های برجسته روحانیت ذکر کرده و افزودند: علمای بزرگ در طول تاریخ با زمان شناسی و عمل به وظیفه توانستند در برابر مستکبران ایستادگی کنند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«دام ظله العالی» از علمای نجف به نیکی یاد کرده و ابراز داشتند: در این حوزه مقدسه همچون حوزه علمیه قم شخصیت های برجسته و بزرگی حضور داشته و دارند.
ایشان در ادامه افزودند: علمای بزرگ همواره علم شان توام با عمل و اخلاق بود و آنان ابتدا به خودسازی می پرداختند و سپس به سمت ساختن جامعه و اصلاح دیگران حرکت می کردند.