تحقق اقتصاد مقاومتی فقر و بیکاری را برطرف می کند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» در دیدار اعضای ستاد نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)قم با اشاره به واقعه تنباکو و مشروطه، اظهار داشتند: دشمن بعد از این دو اتفاق به قدرت روحانیت و جایگاه آنها نزد مردم پی برد بنابراین از همان زمان برای سرکوب این

5135e4e4e6781 1

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» روز دوشنبه 13 اسفندماه در دیدار اعضای ستاد نیکوکاری کمیته امداد امام خمینی(ره)قم با اشاره به واقعه تنباکو و مشروطه، اظهار داشتند: دشمن بعد از این دو اتفاق به قدرت روحانیت و جایگاه آنها نزد مردم پی برد بنابراین از همان زمان برای سرکوب این قدرت برنامه ریزی و کار کرد.

ایشان افزودند: انگلیسی ها سلطنت قاجار را از بین برده و رضا خان را روی کار آوردند برای این که بتوانند روحانیت را از بین ببرند، قدغن کردن مجالس سیدالشهدا(ع) و کشف حجاب همه از کارهایی بود که رضا خان برای رسیدن به این هدف انجام داد؛ آیت الله کاشانی توانست فرزند وی را فراری دهد اما به دلیل عدم حمایت مردم از ایشان آمریکا توانست محمدرضا پهلوی را بازگرداند.

این مرجع عالیقدر جهان تشیع در بخش دیگر سخنان خود با تأکید بر این که بر اساس آموزه های اسلامی نباید فقر، ظلم و جهل در جامعه باشد، فرمودند: انسان فقیر دچار انحطاط و گرفتاری می شود به همین دلیل رهبر معظم انقلاب بحث اقتصاد مقاومتی را مطرح فرمودند؛ با تلاش در زمینه تحقق اقتصاد مقاومتی می توان فقر را از بین برد.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» با اشاره به اهمیت زندگی اجتماعی در اسلام، تصریح کردند: روح خدمت گذاری باید در همه افراد جامعه زنده باشد؛ خدمت ابعاد مختلفی دارد، خدمت علمی، مالی و فرهنگی، اینها از جمله مواردی است که در کمیته امداد امام خمینی(ره) مورد توجه است؛ پیامبر(ص) می فرماید محبوب ترین و مقرب ترین افراد نزد خداوند کسی است که جامعه از وجودشان بیشتر استفاده می کنند.

معظم له امر به معروف و نهی از منکر را از جمله وظایف اجتماعی مسلمانان عنوان کرده و انجام این مهم را موجب رشد جامعه اسلامی دانسته و گفتند: این که برخی می گویند به من چه؟ با آموزه های دینی ما سازگار نیست؛ امام علی(ع) می فرماید اگر کسی قلباً از منکرات ناراحت نشود و با زبان و دست خود جلوی این کارها را نگیرد مرده است.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم خدمات علمی و تلاش برای تربیت افراد را از جمله خدمات مهم اجتماعی برشمرده و اظهار کردند: آیات و روایات ما در بحث تعلیم و تربیت بسیار تأکید دارند، پیامبر(ص) می فرماید اگر یک نفر را هدایت کنید از آنچه خورشید بر آن می تابد بهتر و بالاتر است؛ علمای اسلام ما با قلم و بیان خود در این مسیر گام های بزرگی برداشته اند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» با تأکید بر ارجحیت وظایف اجتماعی نسبت به وظایف فردی، فرمودند: امام صادق(ع) می فرماید برخی ملائک که بنا بود عذاب الهی را در سرزمینی نازل کنند با فردی که مشغول عبادت بود مواجه شدند به خداوند عرضه داشتند اگر عذاب نازل شود وی هم گرفتار می شود خدا پاسخ فرمود وی هم باید عذاب شود چرا که فقط به کارهای فردی اهتمام دارد و نسبت به جامعه بی تفاوت است.