طرح دوستی ریختن با آمریکا با آموزه های‌ اسلامی تضاد دارد/ باید نسبت دشمنان اسلام خشم مقدس داشته ‌باشیم.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» با بیان این‌که خشم مقدس داشتن نسبت به دشمنان اسلام از ایمان محافظت می‌کند، گفتند: این‌که برخی می‌گویند باید با همه دنیا طرح دوستی ریخت، حرف غلطی است.

54f2f37c2f4b5 1

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» ظهر امروز در دیدار مدیران و کارکنان کمیته امداد امام خمینی(ره)قم، با بیان این‌که خشم مقدس داشتن نسبت به دشمنان خدا، یکی از اصول اسلامی است، اظهار داشتند: برخی می‌گویند باید با همه دنیا دوست باشیم؛ این حرف درستی نیست.

ایشان افزودند: روزی رسول خدا(ص) از اصحاب خویش سؤال فرمود که از نظر شما محکم‌ترین دستگیره ایمان چیست؟ برخی نماز، عده‌ای روزه، حج، جهاد و دیگر فرائض را برشمرند؛ حضرت فرمودند همه اینها کارهای مهم و با فضیلتی است اما محکم‌ترین چیزی که می‌تواند ایمان را محافظت کند محبت داشتن برای خدا نسبت به دوستانش و بغض نسبت به دشمنان خداوند است.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم تصریح نمودند: در شرایط کنونی که آمریکا، انگلیس، فرانسه، صهیونیست‌ها و ایادی آنها در منطقه به جنگ با مسلمانان جهان برخاسته‌اند، بیدار بودن نسبت به توطئه‌های آنان و بغض به آنها بسیار مسأله مهمی است.

تقویت محبت خود نسبت به دیگر مسلمانان یکی از اصول مهم است.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» تلاش برای احیای درونی افراد در رشد جامعه اسلامی را بسیار مهم دانسته و گفتند: جامعه مسلمانان باید در صفا، صمیمیت و عاطفه باهم زندگی کنند؛ وظیفه ما است که سعی کنیم این اصول و برنامه‌های متناسب با آن را اجرا و عملی کنیم؛ ایمان، خوف، توکل، اخلاص و امید به خدا داشتن از درون سرچشمه انسان سرچشمه می‌شود و قلب و روح آدمی را با این راهبردها کامل می‌کند.

معظم له با تأکید بر این‌که مسلمانان باید یکدیگر را دوست داشته باشند، ابراز داشتند: این مسأله بسیار مهم است؛ امام صادق(ع) فرمود از میان دو مسلمانی که با یکدیگر ملاقات می‌کنند، آن کسی نزد خداوند محبوب‌تر است که نسبت به دیگری محبت بیش‌تری داشته باشد.

کمیته امداد شجره طیبه‌ای که به دست امام غرس شد.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» در ادامه افزودند: اسلام برای ایجاد یک جامعه متکامل و متقارب از قلب انسان‌ها شروع می‌کند؛ اسلام می‌خواهد در جامعه ظلم، جهل و فقر نباشد؛ ما باید به فکر رفاه همه باشیم و تلاش کنیم تا فقر را از جامعه بزداییم.

استاد برجسته درس خارج حوزه علمیه قم کمیته امداد امام خمینی(ره) را شجره طیبه‌ای دانست که به دست امام(ره) در قم غرس شد و خاطرنشان کرد: از آن زمان تا کنون این نهاد ثمرات و برکات زیادی برای جامعه داشته است؛ مرحوم آقای عسگر اولادی از جمله کسانی است که برای خدمت در این مسیر پیشگام شد.

صداوسیما نقش مهمی در فرهنگ سازی برای رسیدگی به امور محرومان دارد.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مد ظله» در تبیین روایتی از پیامبر(ص) گفتند: حضرت می‌فرماید شاد کردن مؤمنان یعنی سیر کردن آنها، ادای دین‌شان و برآوردن حاجات‌شان؛ البته سیر کردن تنها به معنای اطعام نیست بلکه یعنی از هر جهت او را مستغنی کرد؛ در جای دیگر می‌فرماید هرکس به اندازه خدمتی که به مردم می کند نزد خوا محبوب است.

ایشان با تأکید بر این‌که صداو سیما باید در زمینه  رسیدگی به امور نیازمندان فرهنگ‌سازی کند، ابراز داشتند: در هفته ساعتی را اختصاص دهند برای مسؤلان کمیته امداد تا خدمات خود را برای مردم شرح دهند؛ تبلیغات وسیع در این زمینه بسیار تأثیرگذار است.