آیت الله العظمی نوری همدانی : کالایی که در مملکت تولید می شود نباید از خارج وارد شود

حضرت آیت الله العظمی حسین نوری همدانی مدظله العالی از تذکر خود به دولت و رییس کل بانک مرکزی درباره سیستم معیوب بانکی خبر دادند و بار دیگر بر حذف جریمه دیرکرد تاکید کردند و این مساله را نوعی ربا خواندند.

5722480236a96 1

ایشان عصر امروز در دیدار علی ربیعی وزیر رفاه، کار و تعاون اجتماعی با تجلیل از علی ربیعی خطاب به وی گفتند: شما دارای ویژگی های خاصی از نظر تقوا، تعهد، اخلاص و مدیریت عرصه های متعدد کار هستید که توفیق خداوند است. مرجع عالیقدر با اشاره به مشکل فقر در جامعه، افزودند: اسلام می خواهد در جامعه فقر و فقیری وجود نداشته و همه انسان ها از نظر اقتصادی، زندگی نسبتا مرفهی داشته باشند، خداوند منابع ثروت را قرار داده از این رو باید برنامه ای تنظیم شود که فقیری در سطح جامعه باقی نماند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که در روایات از فقر انتقاد شده و فرمودند که فقر مرگ بزرگ است، اظهار داشتند: انسان فقیر می خواهد بر اساس آموزه های دینی خدماتی انجام دهد اما عقل و فکرش دچار انحطاط می شود؛ فقر مشکلات فراوانی ایجاد می کند و اسلام بر از بین بردن فقر در جامعه تأکید دارد. معظم له ادامه دادند: کسانی که پول های خود را راکد گذاشته و در راه خدا و رفع فقر خرج نمی کنند عذاب دردناکی در انتظار آنها است، ثروت باید در چرخش و گردش باشد؛ یکی از مسائل مهم کشور بانک ها هستند بانک ها باید باشند اما باید دانست که کار بانک چیست.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که بانک های ما نباید کار اروپا و غرب را انجام دهند، ابراز داشتند: در اروپا و غرب ثروتمندان پول های خود را در بانک انبار کردند به مردم نیز به عنوان قرض ربوی می دهند که سبب می شود 99 درصد محتاج یک درصد شوند، پوادارهای مهم که دولت ها را آنها معین می کنند و هر دولتی که سر کار می آید قوانینی به نفع آنها در نظر می گیرد که اسلام قرض ربوی را قبول ندارد. مرجع عالیقدر شیعیان با تأکید بر این که همه ما مدیون کارگران هستیم، عنوان کردند: پول ها باید در عرصه های زراعت، تجارت و صنعت به صورت وسیع به جریان بیفتد، یکی از مسائلی که متأسفانه در کشور وجود دارد دیرکرد است که ربا و حرام به شمار می رود.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی خاطرنشان کردند: اگر بانک به کسی پول می دهد نباید از او دیرکرد بگیرد، ما به دولت و حتی آقای دکتر سیف تذکر دادیم، به صورت کلی سود گرفتن و دریافت دیرکرد برای تأخیر دین ربا و حرام است.