معظم له در این آیین با بیان این که روحیه شهادت طلبی باید در طلاب افزایش پیدا کرده و زنده بماند، گفتند: برای این مهم باید برنامه ریزی شود، حضرت امام(ره) فرمودند آفرین بر کسانی که از فیضیه گذشته و به جبهه های حق علیه باطل شتافتند که رساله علمی و عملی خود را با مرکب خون نوشتند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی افزودند: باید همیشه به یاد شهدا باشیم و راه شهدا باید استمرار پیدا کند که راه شهادت راه کربلا و ائمه طاهرین(ع) است، چاپ کتاب و نشر خاطرات و سبک زندگی شهدا کاری مهم و لازم است؛ وصیت نامه های شهدا نیز از نکاتی بسیار کامل و آموزنده برخوردار است. ایشان با بیان این که در وصیت نامه های شهدا تأکید شده که صفوف نماز جمعه و جماعت نباید خالی بماند، اظهار داشتند: از این وصایا معلوم می شود که شهدا پرورش یافته مراکز دینی همانند مساجد بودند؛ بنابراین این مراکز باید گرم و پر رونق باشد که شهید پرور است.
مرجع عالیقدر ادامه دادند: علما نیز حضور مؤثری در جبهه های حق علیه باطل داشتند که خدمات آن ها باید بیان شود، باید موزه ها و مراکزی برای معرفی آثار و زندگانی شهدا وجود داشته باشد تا جامعه به خوبی با سبک زندگی آن ها آشنا شوند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی با بیان این که روحیه شهادت طلبی باید در طلاب افزایش پیدا کرده و زنده بماند، ابراز داشتند: برای این مهم باید برنامه ریزی شود، حضرت امام(ره) فرمودند آفرین بر کسانی که از فیضیه گذشته و به جبهه های حق علیه باطل شتافتند که رساله علمی و عملی خود را با مرکب خون نوشتند. معظم له با اشاره به آثار زنده ماندن روحیه شهادت طلبی در جامعه، تأکید کرد ندکه فرهنگ جهاد، ایثار و شهادت باید در جامعه و بین مردم زنده بماند.