به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی ، این مرجع عالیقدر جهان تشیع پیش از ظهر امروز در دیدار جمعی از اساتید و طلاب انقلابی حوزه علمیه با اشاره به این كه حوزه علمیه در طول تاریخ انقلاب بسیار درخشان و اثرگذار بوده است، گفتند: حوزه ها از صدر اسلام از طریق تربیت علما و بزرگان دینی در جهت شكوفاسازی اسلام گام برداشته اند.
معظم له به نقش پررنگ حوزه در برپایی انقلاب اسلامی اشاره کردند و اظهار داشتند: ما در گفتمان انقلاب تقابل میان حق و باطل را ادامه می دهیم، بر این اساس باید هوشیار و بیدار باشیم و با قدرت به مسیر خود ادامه دهیم.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی با بیان این كه تقابل میان امام راحل و رژیم طاغوت چندین سال پیش از انقلاب شكل گرفته بود، بیان داشتند: وقتی امام(ره) به نجف تبعید شدند، دشمن پنداشت ایشان تحت الشجاع علمای نجف قرار می گیرند، برای همین مقاله ای را به قلم احمد رشیدی مطلق در یكی از روزنامه ها منتشر كردند؛ ما با علمای قم مشورت كردیم و قرار شد فردای آن روز حوزه ها و بازار قم تعطیل شده و مردم در اعتراض به این نوشته ها به میدان آیند.
ایشان خاطرنشان كردند: بنده در آن روز به تبیین اهداف امام راحل و ذكر جنایات شاه پرداختم؛ در آن تجمع گفتم که شاه به دنبال پروبال دادن به صهیونیست ها است، اما امام(ره) این رژیم غاصب را غده سرطانی معرفی کرده و قائل به نابودی آن است؛ همه این ها در حالی ذکر شد که رژیم طاغوتی اعلام کرده بود در منبرها از شاه سخن گفته نشود و سخنی از ضعیف بودن اسلام و خطرات رژیم صهیونیستی به میان نیاید.
مرجع عالیقدر جهان تشیع با اشاره به آیه 17 سوره رعد ابراز داشتند: جریان حق و باطل همواره در مقابل همدیگر قرار دارند و جریان باطل همچون کف بر روی آب نابود شده و زوال پیدا می کند، اما حق از آن جهت که مطابق فطرت انسان بوده و منفعت دارد باقی مانده و دوام پیدا می کند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی ادامه دادند: در روز 17 دی سال 56 پس از سخنرانی ها و اعلام انزجار از منافقان و رژیم طاغوتی همه علما، طلاب و مردم به سوی حرم مطهر حضرت معصومه(س) راهپیمایی می کردند که نظامیان رژیم شاهنشاهی آن ها را به گلوله بستند و بنده نیز به خلخال تبعید شدم.
معظم له با اشاره به این که جریان 17 دی سبب شد تا قم به الگوی قیام مردم در همه شهرهای کشور تبدیل شود، گفتند: پس از قم شهرها یکی پس از دیگری دست به قیام زدند؛پس از قم، تبریز نخستین شهری بود که قیام کرده و مركز حزب رستاخیز را به آتش كشیدند.
ایشان با بیان این که هدف و تلاش حوزه خدمت کردن به مردم است، تأکید کردند: انقلاب اسلامی سه رکن دارد که عبارت از اسلام، ولایت فقیه و مردم هستند، بنابراین برای حفظ انقلاب باید به ارزش های اسلامی پایبند بوده، پشتیبان ولایت فقیه باشیم و به مردم خدمت كنیم.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به این که امروز هم همان شور و خروش نسبت به حفظ ارزش های انقلابی و انزجار نسبت به استكبار و استعمار میان جامعه ما وجود دارد، عنوان داشت: امام راحل نظریه ولایت فقیه را به عرصه عمل کشاندند و به ظلم و ستم طاغوتیان پایان بخشیدند.
مرجع تقلید جهان تشیع خاطرنشان کرد: رهبر معظم انقلاب در طول انقلاب اسلامی با ادامه دادن راه امام خمینی(ره) كشتی انقلاب را در دنیای متلاطم امروز حفظ كردند، بر این اساس اراده، فكر و فرهنگ ولی فقیه باید الگوی عملی ما باشد.
معظم له بر ضرورت توجه مسؤولان به گرانی و سختی معیشت مردم تأکید و عنوان کرد: بر اساس آرمان های امام راحل ما باید به مردم به ویژه اقشار ضعیف خدمت كنیم؛ انقلاب اسلامی یک هدیه الهی است و باید آن را با قدرت حفظ كنیم، از همین جهت باید آمادگی سیاسی اجتماعی لازم را برای دولت ظهور پیدا كنیم.