به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی، این مرجع عالیقدر جهان تشیع در دیدار جمعی از فرماندهان سپاه علی بن ابی طالب(ع) قم و تیپ 83 امام صادق(ع) با اشاره به تأکید روایات بر مسائل دفاعی و امنیتی گفتند: بر اساس روایات کسانی که قدم در عرصه های امنیتی می گذارند باید نسبت به فراگیری و تخصص پیدا کردن در زمینه های رزمی و بکارگیری آنها در عرصه های مختلف اهتمام ورزند.
معظم له به پیشرفت روزافزون ابزار جنگی و مسائل امنیتی و رزمی اشاره کردند و اظهار داشتند: امروز باید دانش لازم برای بکارگیری ابزار پیشرفته جنگی میان افراد نظامی کشور وجود داشته باشد تا بتوانند از این ابزار در راستای اعتلای اسلام و اقتدار مملکت اسلامی استفاده کنند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی با تأکید بر ضرورت تقویت بعد معنوی نیروهای مسلح کشور عنوان کردند: نیروهای نظامی کشور باید در راستای پیشرفت و حفظ اسلام و انقلاب اسلامی تلاش کنند و همواره بدانند که ابعاد معنوی بر ابعاد مادی تقدم دارد.
مرجع عالیقدر جهان تشیع تأکید کردند: امروز باید دانست کسانی که مجهز به معنویات هستند، از افرادی که در ابعاد مادی پیشرفت کرده اند برتر هستند، زیرا اینگونه افراد از مرگ در راه اسلام باکی ندارند و از شجاعت بی نظیری برخوردارند؛ امروز نیروهای نظامی سایر کشورها برای ابعاد مادی پا به عرصه جنگ می گذارند، از همین رو مغلوب می شوند، اما نیروهای اسلام با خودسازی و خداشناسی به عرصه های جبهه جنگ قدم می گذارند، برای همین تا آخرین قطره خون خود در برابر دشمن ایستادگی می کنند.
ایشان به ویژگی های لشکر و سپاه اسلام در دیدگاه روایات اشاره و بیان کردند: سپاه اسلام در روایات به مثابه قلعه هایی است که مردم را حفظ کرده، به مملکت اسلامی زینت می بخشد و سبب عزت دین می شود، بنابراین خیرخواه ترین افراد نسبت به ولی فقیه و مردم باید در رأس سپاه و لشکر اسلام قرار گیرد تا در برابر مستضعفان مهربانانه و در برابر دشمنان قاطعانه و محکم برخورد کند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی در ادامه با اشاره به شروط 12 گانه آمریکا برای مذاکره با ایران اظهار داشتند: نخستین شرط آمریکا برای مذاکره با ایران آن است که ایران از اسلام دست بکشد، بنابراین ما باید از لحاظ مادی و معنوی به اندازه ای قوی باشیم که در برابر منطق پوچ آمریکا ایستادگی کنیم.
معظم له خاطرنشان کردند: در روایات آمده است که امیرمؤمنان(ع) افراد را با در نظرگرفتن میزان تقوا، معنویت، ایمان، شجاعت و سوابقشان در جنگ های گذشته به فرماندهی بخش های مختلف می گماردند و کسانی را که تنبلی در پیش گرفته و شایعه ساز بودند، از لشکر اخراج می کردند، زیرا نبود اینگونه افراد از وجودشان فایده بیشتری دارد.
مرجع عالیقدر جهان تشیع با بیان اینکه اسلام برای مسأله عزت امت اسلامی اهمیت بسیاری قائل است، گفتند: همواره باید افرادی در لشکر اسلام نقش ایفا کنند که رفتارشان عزت آفرین باشند؛ کسانی که به آسانی تن به اسارت و ذلت بدهند، در روایات مورد مذمت شدید قرار گرفته اند.
حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی در ادامه ضمن تبریک انتصاب سردار سلامی به عنوان فرمانده جدید سپاه پاسداران انقلاب اسلامی از خدمات شایسته سردار جعفری در این سمت و اهتمام ویژه وی به مسائل فرهنگی تقدیر و تشکر کرد.
ایشان در پایان ضمن تشکر از اقدامات سپاه پاسداران در زمینه کمک رسانی به سیل زدگان تأکید کردند: سپاه پاسداران در هر عرصه ای پناهگاه و ملجأ مردم بوده و هست.