حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی «دامت برکاته» در دیدار اعضای ستاد برگزاری و هیئت علمی اعتکاف، با اظهار خشنودی از گسترش این امر مبارک فرمودند:« اعتکاف موجب تقویت روحیه معنوی در خود شخص و اجتماع خواهد شد و فرصت بسیار ارزندهای است که باید از آن به بهترین نحو بهره برد».
معظمله یکی از ثمرات این نظام اسلامی را ترویج مسائل معنوی دانسته و با اشاره به این نکته که اعتکاف در مباحث فقهی ما وجود داشته، اما در جامعه چندان مطرح نبود مگر نزد برخی خواص، افزودند: «به برکت انقلاب اسلامی، مردم بهویژه جوانان با این سنت معنوی آشنا شدند و امروز از این فرصت بهرهمند میگردند.
این مرجع تقلید در پایان از تلاشهای ارزنده اعضای محترم ستاد اعتکاف خصوصاً حجتالاسلام والمسلمین تکیهای تشکر کرده و از حجت الاسلام والمسلمین فلاح زاده نیز به جهت چاپ کتابهای مربوط به مسائل فقهی اعتکاف تقدیر نمودند.
دیدار اعضای ستاد برگزاری و هیئت علمی اعتکاف با مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی«مدظله العالی»