دشمن در پی حیا زدایی از جامعه اسلامی است

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مسأله حجاب را یکی از مسائل و احکام مسلم اسلام دانستند و گفتند: امروز دشمنان در تلاش هستند که این اصل مسلم را زیر سؤال ببرند. امر به معروف نباشد دشمن غالب می‌شود.

5d0a8372719fc

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی مدظله العالی، این مرجع عالیقدر جهان تشیع عصر امروز در دیدار فرمانده نیروی انتظامی استان قم با اشاره به اهمیت کار نیروی انتظامی در داخل کشور و مناطق مرزی گفتند: نیروی انتظامی با فداکاری های بسیار همواره درصدد ایجاد آسایش و آرامش در کشور بوده و حتی در این مسیر شهدایی نیز اهدا کرده است.

معظم له با بیان اینکه قرآن و روایات تأکید بسیاری بر مسأله مسؤولیت پذیری دارند، ادامه دادند: هر انسانی در عرصه مسؤولیت های فردی موظف به خودسازی است؛ انسان باید در گام نخست بندگی نسبت به خداوند احساس مسؤولیت کرده و مسیر بندگی را طی کند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی خاطرنشان کردند: بر اساس آیات قرآن کریم انسان در روز قیامت نسبت به همه اعمالش مورد سؤال قرار خواهد گرفت.

مرجع عالیقدر جهان تشیع با اشاره به مسؤولیت های اجتماعی انسان عنوان کردند: انسان به گونه ای آفریده شده است که باید نسبت به محیط پیرامون خود احساس مسؤولیت داشته باشد، زیرا انسان ها در تعالی و رشد همدیگر نقش بسزایی دارند.

ایشان با بیان اینکه یکی از فلسفه های امر به معروف و نهی از منکر خدمت به اجتماع است، افزودند: ما باید همواره در راستای خدمت به اجتماع و رفاه جامعه اسلامی گام برداریم.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی تأکید کردند: امر به معروف از احکام مهم الهی است که انسان ها موظف به رعایت احکام الهی هستند و باید از منکرات دوری کنند، جامعه باید نسبت به مسأله امر به معروف و نهی از منکر  اهتمام داشته باشند.

مرجع عالیقدر جهان تشیع عنوان کردند: امیرمؤمنان(ع) در نهج البلاغه کسی را که با قلب، لسان و عمل خود انکار منکر نکند، یک مرده متحرک قلمداد کرده اند؛ حضرت(ع) همچنین تأکید کرده اند که اگر امر به معروف ترک شود، اشرار بر جامعه اسلامی غالب خواهند شد.

معظم له ادامه دادند: ترک امر به معروف و نهی از منکر سبب می شود تا اشرار عرصه را برای خود باز دیده و دست به اعمال شرارت آمیز ببرند و در نهایت بر مسلمانان غالب شوند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی اضافه کردند: اگر نسبت به امر به معروف و نهی از منکر بی توجه باشیم منکرات جای معروف ها را خواهد گرفت.

ایشان با بیان اینکه امر به معروف و نهی از منکر مصادیق مختلفی دارد، کمک های ایران به فلسطینیان مظلوم را از مصادق عمل به معروف دانستند و گفتند: اگر کمک های ایران نبود رژیم غاصب صهیونیستی، فلسطین را از بین برده و سرزمین آنها را غصب می کرد.

مرجع عالیقدر جهان تشیع در ادامه با اشاره به مسؤولیت های شغلی انسان بیان کردند: شغل برای انسان مسؤولیت می آفریند و افراد نباید به شغل خود صرفاً دیدگاه امرار معاش داشته باشند، بلکه باید به چشم امانت به آن بنگرند.

معظم له با اشاره به اینکه انسان باید همواره به دنبال تبعیت از ولی خدا باشد، ادامه دادند: انسان وظیفه دارد که پیرو ولایت باشد؛ دشمنان همواره در پی دشمنی هستند و ما موظف هستیم به میدان آمده و با آنها مقابله کنیم.

مرجع عالیقدر جهان تشیع در ادامه با اشاره به سانحه رخ داده برای کشتی ها در دریای عمان بیان کردند: ما باید نسبت به مسائل پیرامون خود در لحظه واکنش نشان دهیم؛ مشاهده کردیم که دشمن در ابتدا قصد داشت ایران را مقصر این حادثه جلوه دهد،  اما پس از گذشت چند روز از سوی مقامات کشور اعلام شد که این کار از سوی ایران انجام نشده است؛ باید همان ابتدا این موضع اعلام می شد تا دشمن فرصت جولان دادن نداشته باشد.

ایشان در این دیدار مسأله حجاب را یکی از مسائل و احکام مسلم اسلام دانستند و ابراز داشتند: امروز دشمنان در تلاش هستند که این اصل مسلم را زیر سؤال ببرند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به کشف حجاب در زمان رضا شاه پهلوی خاطرنشان کردند: رضاخان در آن زمان حدود یک ماه به ترکیه سفر کرد و تحت تأثیر مواضع غرب گرایی آتاتورک قرار گرفت و پس از بازگشت به ایران جریان کشف حجاب را کلید زد.

مرجع عالیقدر جهان تشیع عنوان کردند: امروز با توجه به اینکه انقلاب اسلامی برای احیای ارزش های اسلامی برپا شده است، دولت و دستگاه های اجرایی همانند نیروی انتظامی باید برای ترویج فرهنگ حجاب در جامعه برنامه های مدون داشته باشند.

ایشان افزودند: همه بانوانی که در دستگاه های دولتی و ادارات مشغول به کار هستند ملزم به رعایت حجاب هستند.

حضرت آیت الله العظمی نوری همدانی با اشاره به دسیسه های دشمن برای زدودن فرهنگ حجاب در شهرهای مذهبی همچون قم مقدسه ابراز داشتند: گاهی برخی از  سوی دشمن اجیر می شوند تا با وضعیت نامناسب در شهرهای مذهبی حضور پیدا کرده و تا فرهنگ بی حجابی را در این شهرها نهادینه کنند، بنابراین مسؤولان باید توجه بیشتری داشته باشند.

ایشان با بیان اینکه حریم خصوصی به محلی اطلاق می شود که بیگانگان نتوانند آن را مشاهده کنند، تأکید کرد: ماشین  را نمی توان حریم خصوصی نامید و در آن کشف حجاب کرد، زیرا  نامحرمان به آن اشراف دارند.